WERSJA CZESKA OFERTY: Varšava s fazonou – nebo procházky šité na míru

Nadace ARTE zve ke společnému odhalování fascinujících zákoutí Varšavy!

„Varšava s fazonou – nebo procházky šité na míru”

Našim cílem není tradiční „prozkoumání”, spíš „zažívání” Varšavy: hledání skrytých pokladů města a jeho atmosféry, pátrání po příbězích zakletých do jeho zdí, ukazování synkretického charakteru hlavního města.

Činnost Nadace ARTE se soustřeďuje na popularizování kulturního dědictví a bohatství hlavního města Varšavy, a zároveň na povzbuzování kreativity našich sympatizantů. Během našich procházek klademe důraz na pozorování městské krajiny, architektonických detailů a obiektů, které odráží rozmanitost Varšavy.

Procházka – autorsky připravená, vždycky ale přizpůsobená individuálním potřebám zákazníka – vznikla proto, aby přiblížovala vyjimečnou historii a  specifičnost Varšavy. Na trase se nachází dvorky činžáků, obchůdky, kavárny, galerie umění, murale a ulice velkoměstského srdce předválečné Varšavy - severní části čtvrti Śródmieście, území bývalého ghetta a okoli Královské cesty.

Nekonvenční procházka ve společnosti milovníků Varšavy z Nadace ARTE trvá kolem 3 hodin. Naší výhodou je časová přizpůsobivost a otevřenost vůči individuálním potřebám našich hostů.

Trasu procházky lze rozšížit o pravobřežní část Varšavy, Saskou Kępu nebo Mariensztat a Powiśle. Rádi ukážeme zákoutí čtvrti Wola a části Mirów, kde dynamický charakter hlavního města je nejvíce viditelný.

Poradíme Vám a doprovázíme Vás při procházkách přizpůsobených nejneobvyklejším potřebám!

Procházky nabízíme taky v: angličtině, franouzštině, italštině, portugalštině, španělštině, ruštině,  češtině a maďarštině!

Přihlášky, otázky týkající se podrobností a ceny přijímáme zde:

Fundacja ARTE

ul. Marszałkowska 4 lok.4, Warszawa